Ota yhteyttä Animalcareen

Nousiko mieleesi kysymyksiä Animalcare HBn tuotteista tai haluaisitko antaa palautetta tuotteidemme käytöstä? Meistä olisi mukava kuulla sinusta ja lemmikeistäsi, ota yhteyttä Animalcareen!

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja palvelemme yhteydenotoissa puhelimitse tai sähköpostitse.

Haluatko tietää, sopiiko Leucillin koirasi, kissasi tai muun lemmikkieläimesi ihonhoitoon tai haluatko varmistua tehoaako Leucillin eläimesi ihotulehduksen tai ihoärsytyksen hoitoon? Oletko kiinnostunut tietämään tuotteen käyttökohteista laajemmin? Tai harkitsetko Leucillinin jälleenmyyntiä? Vastauksen saat kätevästi ottamalla meihin yhteyttä, palvelemme mielellämme!

Animalcare HB:n valikoimissa on myös pakastekuivattua puhdsta suomalaista lihaa, joka sopii kissojen, koirien ja kaikkien lihansyöjien päivittäiseen ruokavalioon sellaisenaan tai muun ruoan lisänä. Pakastekuivattu liha sopii erinomaisesti myös eläimen palkitsemiseen koulutustilanteessa. Jos haluat tietää lisää pakastekuivatuista lihatuotteista, vastaamme mielellellämme.

Tutustu monipuoliseen Leucilliniin verkkosivuillamme. Myös verkkosivuiltamme löydät paljon tietoutta tuotteen käyttökohteista, käyttöohjeet ja käyttäjäkokemuksia. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä ja vastaamme mielellämme. Tai jos emme tiedä vastausta, otamme siitä selvää.

Seuraathan meitä jo Instagramissa ja Facebookissa? Instagramissa löydät meidät https://www.instagram.com/leucillinfinland/ ja Facebookissa https://www.facebook.com/animalcareHB/

Meistä olisi myös mahtavaa, jos kertosit meille omista käyttökokemuksistasi ja oivalluksistasi Leucillinin käytössä. Leucillin on tuonut avun jo tuhansille lemmikeille ja käyttäjäkokemusten jakaminen tuo toivoa usein pitkäänkin jatkuneiden iho-ongelmien ratkaisuun.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, kerro siitä meille. Yhteistyöesimerkkeinä esimerkiksi tilaisuuksien sponsorointi, erilaiset tapahtuma läsnäolot, bloggaajat, brändilähettiläät, yhteistyö eläinten hyvinvoinnin merkeissä. Ehkä mielessäsi on vielä jotain jännittävämpää, joka edistäisi eläinten kokonaisvaltaista hyvinvointia? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten voisimme edetä.

Olemme täällä sinua ja rakkainta lemmikkiäsi varten. Pyrimme vastaamaan kaikkiin asiakaskyselyihin muutamassa arkipäivässä, useimmiten nopeamminkin.

Tervetuloa palveltavaksi! Sinun lemmikki on minun lemmikki. Kokonaisvaltaista eläinten hyvinvointia tarjoaa Animalcare HB.

 

Minulle saa lähettää uutiskirjeitä ja mainosmateriaalia

Yhteystiedot

Animalcare HB
Kinnarintie 148
16230 Artjärvi kk

2292729-6

050 3701676 ja 05066929

 

 

Osta tuote

 
Klikkaa itsesi verkkokauppaan ja tilaa!

Tuotetta myydään neljässä pakkauskoossa: 50ml, 150ml, 250ml ja 500ml.